Pensiunea Edidor 1

Tip unitate:
Localitate:
Sucevita
Judet:
Suceava
Adresa:
Com. Sucevita Nr. 450a
Telefon:
0740216427
print
mail
mail

Ce obiective turistice poti vedea in zona?

Loc vanat

Vanatoarea in judetul Suceava - In judetul Suceava este permisa vanatoarea urmatoarelor tipuri de vanat: cerb, caprior, mistret, urs, lup, pisica salbatica, ras, vulpe, cocos de munte, ras si jder. Se poate practica vanatoarea in urmatoarele localitati: Crucea, Pojorata, Frasin, Stulpicani, Gura Humorului, Marginea, Putna, Falcau, Marini si Patrauti.

SPA

Dorna Candrenilor este o statiunea balneara, centru turistic.

Monumente istorice

Cetatea Suceava - Cetatea Suceava este asezata in partea estica a orasului. A fost construita in secolul XIV de Petru Musat si a fost marita si intarita de Alexandru cel Bun si Stefan ce Mare.

Biserici

Manastirea Voronet - Manastirea Voronet, denumita si "Capela Sixtina a Estului", a fost construita in anul 1488 de catre domnitorul Moldovei Stefan cel Mare. Biserica manastirii a fost construita in stilul moldovenesc de la acea vreme, cu picturi ce dateaza din vremea lui Petru Rares (1547).

Partii de ski

Partia Dealul Negru - Partia Dealul Negru se afla in Vatra Dornei la o altitudine de 1300 m. Are un grad mediu de dificultate si o lungime de 3200 m. Facilitati: transport cablu.

Nu esti hotarat? mai incearca..